reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Gazete Sağlık Personeli PersonelSaglik.NET

1 Temmuz 2016 Cuma

Osmangazi Köprüsü Fiyatı Normalde 89 TL Bayramda Ücretsiz

Osmangazi Köprüsü ulaşıma açıldı ve geçişler başladı. Ulaşım bayramın son gününe kadar ücretsiz sağlanacak. Normalde ulaşım fiyatı ise 89 TL olacak.

 

Osmangazi Köprüsü Ulaşıma Açıldı...

Osmangazi Köprüsü saat 24.00'ten itibaren ulaşıma açıldı. Ulaşımın bayram tatilinin son gününe kadar ücretsiz olmasıyla (normalde 89 TL) birlikte Kocaeli ve Yalova'da bulunan birçok kişi köprüye akın etti.

Köprüyü merak edenler gece ulaşımın aksamasına neden oldu. Köprünün Yalova ve Kocaeli istikametlerinde sağ şeritler fotoğraf çektirmek isteyenlerle doldu.

 

Sosyal Medyadan Tepki...

Patlama sonrası köprünün açılışında eğlenilmesine sosyal medyadan büyük tepki geldi...

 

Osmangazi Köprüsünde Yoğunluk:

Osmangazi Köprüsü'nde yoğunluk bugün de devam etti. Ulaşımın bedava olması nedeniyle sürücüler Osmangazi Köprüsü'nü kullandı.

Köprüde bugün de fotoğraf çektirmek isteyenler sağ şeritlerde durdu. Görevliler araçlarla yolda ilerleyerek sürücüleri uyardı. Tüm uyarılara rağmen vatandaşlar köprüde durarak fotoğraf çektirdi.

 

Google Maps Köprüyü Görmüyor...

Google Türkiye ofisinden paylaşılan bilgilere göre ‘Haritalar’ servisinde birçok farklı harita altyapısı sunan şirketle çalışılıyor ve bu haritalara birçok farklı katmandan (layer) oluşuyor. Yerli ve yabancı şirketlerden alınan bu destek doğrultusunda harita katmanlarının güncellenmesi bekleniyor. Bu güncellemeler doğrultusunda Osmangazi Köprüsü, Google Haritalar üzerindeki yerini alacak.

Osmangazi Köprüsü henüz google mapse girmedi. Güncelleme sonrası köprü google mapste olacak...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri