reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Gazete Sağlık Personeli PersonelSaglik.NET

28 Mart 2016 Pazartesi

Taşeron İşçilere Kadro Kadar Keşke Milyonlarca KPSS Mağduruda Konuşulsaydı

KPSS'ye giren ve atanamayan milyonlarca memur adayının stresli bekleyişi devam ediyor.


Atanamayan Memurlar, Atanamayan Sağlıkçılar, Atanamayan Öğretmenler derken liste uzayıp gidiyor. Son 2 yıldır seçimlerinde etkisi ile hükümetin ve muhalefet partilerinin hepsinin öncelikli konuları arasında yer alan Taşeron İşçilere Kadro konusu gündemden hiç düşmedi.


Aylardır beklenilen 21 Mart tarihi ise geldi çattı. Ortada bir mağduriyet varsa tabi ki gereği yapılmalı ve taşerona kadrolar verilmeli. Peki KPSS'ye giren ve atanamayan , son atamalarda ancak 2 3 bin kadro verilen milyonlarca KPSS Mağdurunu kim hatırlayacak.


Yıllardır atanamayan memur adaylarının sesini duyurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Fakat gerçeklere bakıldığında ise maalesef çok düşk kadrolar verildiği için yüksek puan alanlar bile atanamıyor.


İşte Taşeron konusuna KPSS Mağdurlarının verdiği tepkiler:


Veysel - Kamuda taşeron uygulaması kaldırılsın, kpssye hazırlanan gençlere büyük haksızlıktır bu. Bu kadar nitelikli işsiz eleman varken kamuda bazı işlerin özel kesime gördürülmesi anlamsız.


Berk - Kpssden yüksek al, üniversite mezunu ol, master bile yap bunlar önemli değil. İlkokul mezunu olup adamını buldun mu masa başı işi kaparsın gerçek bu...


Ebru - biz de hala kpss çalışalım tebrikler size.


Reha - Kadro modro yok KPSS'de, herkes taşeron olsun en iyisi.


Murat - Bu kadar kurumda çalışan taşeronlar kadroya alınırsa kpssde tercih alımında azalma olur, kpss çalışan adama ihtiyaç kalmaz. Baştan beri yanlış bir vaatti.


gökhan - Bu en büyük haksızlık sen yıllarca kpss çalıs sonra vasıfsız kisileri haksı olmayan kadroyu ver zaten taşoran girenlerin hepsi torbilli haksız şekilde giriyosunuz oralara orta okul mezunu var aralarında üniversite mezunu durarken ne alaka kadro ama içlerinde hak eden var ona lafım yok kesınlıkle bu düzenleme sart buna en büyük haksızlık ...


bu kadro Kısacası sayın yetkililerin KPSS'ye giren adaylarıda düşünmesi gerekiyor. Önümüzde KPSS 2016/1 Tercihleri var. Hükümetimizin ciddi bir alım yapmasını bekliyor ve umut ediyoruz.


(kpsscafe)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri